İzmir'de artçılar sürüyor: 4.3 büyüklüğünde deprem

İzmir'de artçılar sürüyor: 4.3 büyüklüğünde deprem

İzmir'de 4.3 büyüklüğünde bir artçı deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin yerin 5 kilometre altında olduğunu açıkladı.

AFAD'dan alınan bilgiye göre Ege Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde bir artçı deprem daha meydana geldi. Depremin İzmir'in Urla ilçesine 27 kilometre uzaklıkta olduğu açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin şiddetini 4.3 olarak ölçtü. Kandilli'nin verilerine göre deprem yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

NE OLMUŞTU?

Merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15 saniye süren depremde şu ana kadar 35 kişi hayatını kaybetti, 885 kişi yaralandı. 9 binanın enkazında arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN