Enkazdan yaralı kurtarıldığı düşünülen kişiden acı haber

Enkazdan yaralı kurtarıldığı düşünülen kişiden acı haber

İzmir'deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından yaralı olarak çıkartıldığı açıklanan kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

İzmir'deki depremin ardından 30 saat sonra enkazdan yaralı olarak kurtarıldığı açıklanan kadının hayatını kaybettiği tespit edildi.

Depremin en fazla yıkıma neden olduğu Bayraklı ilçesinde 8 katlı Rıza Bey Apartmanı'na ait enkazda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

YAŞADIĞI DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ

Beton blokları vinçle kaldırarak canlı izlerine ulaşmaya çalışan ekipler, yaşadığını değerlendirdikleri kadın için sağlık ekiplerinden sedye istedi.

Alüminyum battaniye ile sarılan kadın, ambulansa taşındı. Ambulansta yapılan sağlık kontrolünde kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Rıza Bey Apartmanı'ndan dün Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin enkaz üzerinden görüştüğü Buse Hasdemir ve ailesinin ardından bugün 16 yaşındaki İnci Okan, yaralı olarak kurtarılmıştı.     

İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen ve yaklaşık 15 saniye süren depremde şu ana kadar 37 kişi yaşamını yitirdi, 885 kişi yaralandı. 9 binada arama-kurtarma çalışmaları devam ederken 104 kişi enkazdan kurtarıldı.

UMUT'TAN ACI HABER

İzmir’in Bayraklı ilçesinde çöken Doğanlar Apartmanı'nda cesedi çıkarılan çocuğun Seher Dereli Perinçek’in oğlu Umut olduğu anlaşıldı. Ayrıca Seher Dereli Perinçek’in enkaz altından çıkarıldığı söylenen kızı Elif’in ise hala enkaz altında olduğu çıkarılan çocuğun ise Perinçek’in diğer evladı Ezel olduğu belirtildi. Böylelikle enkazdan Seher Dereli Perinçek ile çocukları Ezel ve Elzem sağ kurtarılırken, oğlu Umut ise yaşamını yitirdi. Elif’in kurtarma çalışması sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN