Enkazdan mucize çıktı: 33 saat sonra yaralı kurtuldu

Enkazdan mucize çıktı: 33 saat sonra yaralı kurtuldu

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 33 saat sonra bir kişi yaralı olarak kurtarıldı. Yaralı depremzede hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İzmir'de merkez üssü Seferihisar ilçesi olan 6.6 büyüklüğündeki depremde birçok bina yıkılırken, enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kurtarma ekipleri, depremden 33 saat sonra Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 70 yaşındaki bir erkeği yaralı olarak kurtardı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yaralı olarak kurtarılan kişiyi ambulansta karşıladı.

Öte yandan, Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında devam eden arama kurtarma çalışmalarında orta yaşlarda bir kadına sağ olarak ulaşılmış ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın yaşamını yitirmişti.

BUSE DE AYNI BİNADAN ÇIKARTILMIŞTI

Rıza Bey Apartmanı'ndan dün Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin enkaz üzerinden görüştüğü Buse Hasdemir ve ailesinin ardından bugün 16 yaşındaki İnci Okan, yaralı olarak kurtarılmıştı.

İZMİR DEPREMİNDE SON DURUM NE?

İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen ve yaklaşık 15 saniye süren depremde şu ana kadar 39 kişi hayatını kaybetti, 885 kişi yaralandı. 9 binada arama-kurtarma çalışmaları sürerken 103 kişi enkazdan kurtarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN