30 Ağustos otobüs ve metrobüs ücretsiz mi? 2019 Zafer Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz

30 Ağustos otobüs ve metrobüs ücretsiz mi? 2019 Zafer Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz

30 Ağustos 2019 Zafer Bayramı dolayısıyla Metrobüs, İETT, Özel Deniz Yolu Toplu Ulaşım Motorları, OTOBÜS AŞ (Havalimanı Otobüsleri Hariç), Şehir Hatları Vapurları, Özel Halk Otobüsleri, Metro İstanbul'un yönettiği Metro, Tramvay, Füniküler, Teleferik ve Tünel hatları ücretsiz olacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla İstanbul'da otobüs, metrobüs, vapur, marmaray, metro gibi toplu taşıma araçları ücretsiz olacak. Bu kapsamda toplu taşıma araçlarına ek seferler de konulacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yolcular, İstanbulkart entegrasyonuna dahil tüm toplu taşıma araçlarına kartını okutacak ve ücretsiz yolculuk yapabilecek. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında 11 Temmuz'da toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda İstanbul'daki toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet vermesini karara bağlamıştı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NDA ÜCRETSİZ OLACAK TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI

Uygulama; İETT, Özel Deniz Yolu Toplu Ulaşım Motorları, Metrobüs, OTOBÜS AŞ (Havalimanı Otobüsleri Hariç), Şehir Hatları Vapurları, Özel Halk Otobüsleri, Metro İstanbul'un yönettiği Metro, Tramvay, Füniküler, Teleferik ve Tünel hatlarında da geçerli...

İBB 30 AĞUSTOS ETKİNLİKLERİ DÜZENLEYECEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Büyük Zafer'in 97. yılının coşkuyla kutlanması için şehrin birçok noktasında etkinlikler düzenleyecek. İstanbul halkının davetli olduğu Zafer Bayramı kutlamaları, İstanbullulara unutulmaz anlar yaşatacak. Kutlamalar kapsamında İstanbul'daki toplu ulaşım araçları da ücretsiz hizmet verecek.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN