Bugün (30 Ağustos) bankalar açık mı? Noter, eczane, hastane açık olacak mı?

Bugün (30 Ağustos) bankalar açık mı? Noter, eczane, hastane açık olacak mı?

Bugün (30 Ağustos) bankaların açık mı kapalı mı olduğu merak ediliyor. Resmi bayram olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda noter, eczane, banka gibi kurumlar kapalı olacak. Nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam edecek. Hastanelerde ise nöbetçi sağlık görevlileri olacak. İşte detaylar...

Bugün Zafer Bayramı... 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz anılıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır.

Bugün resmi kurumların açık olup olmadığı merak ediliyor. Bunlardan bazıları da noterler, bankalar ve eczaneler... Resmi bayram olması nedeniyle bugün bu kurumlar kapalı olacak. Nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam edecek. Hastanelerde ise nöbetçi sağlık görevlileri hastalarla ilgilenecek.

30 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ NOTERLER VE BANKALAR AÇIK MI?

30 Ağustos Cuma günü bankalar ve noterler kapalı olacak.

2019 RESMİ TATİLLER LİSTESİ

30 Ağustos 2019 Cuma Zafer Bayramı

28 Ekim 2019 Pazartesi Cumhuriyet Bayramı Arefesi

29 Ekim 2019 Salı Cumhuriyet Bayramı

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN