80 yaş ve üzeri vatandaşların koronavirüs aşılanması başlıyor

80 yaş ve üzeri vatandaşların koronavirüs aşılanması başlıyor

Son dakika haberi: 80 yaşındaki ve üzerindeki vatandaşların covid-19 aşısı olmasına bugün itibarıyla başlanacağını duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı işlemlerinin sağlık kuruluşlarında yapılacağını söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından corona virüsü (kovid-19) aşı uygulamalarıyla ilgili yeni aşamayı duyurdu. 

Bilim Kurulu'nun önerisiyle hazırlanan program dahilinde bugün itibarıyla, 80 yaş ve üzeri vatandaşların da aşılanmasına başlandığını belirten Koca, "80 yaş üzeri vatandaşlarımız sağlık kuruluşlarımızda aşılanacaklar" dedi.

2021-01-25-124506.jpg

YENİ PARTİ AŞILAR GELDİ

Öte yandan, Çin'den sipariş edilen Sinovac aşısının ikinci sevkiyatının ilk bölümü olan 6,5 milyon doz aşıyı taşıyan uçak bu sabah İstanbul Havalimanı'na indi. Yeni parti aşılar, Türkiye Tıbbi İlaç ve Cihaz Kurumu'nun incelemesinin ardından uygulanmaya başlanacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın mesajı şöyle:

"Bilim Kurulumuzun önerisiyle hazırlanan program dâhilinde bugün itibariyle, 80 yaş üzeri vatandaşlarımızın da aşılanmasına başlıyoruz. 80 yaş üzeri vatandaşlarımız sağlık kuruluşlarımızda aşılanacaklar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN