AA: Ankara'da opera keyfi 3 Ekim'de başlıyor

AA: Ankara'da opera keyfi 3 Ekim'de başlıyor

Ankara Devlet Opera ve Balesi, 3 Ekim'den itibaren birbirinden özel konser ve temsillerle sanat keyfi yaşatacak.

Ankara Devlet Opera ve Balesi, izleyicilerin, Ekimde Opera Sahnesi'nde sahnelenecek birbirinden özel konser ve temsillerle sanat keyfi yaşayacağını duyurdu.

ADOB'tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen yeni seyirci oturma düzeni ile güvenli bir ortamda gerçekleşmesi sağlanacak etkinlikler, sanatın iyileştirici gücünü başkentlilerle buluşturuyor.

3 Ekim akşamı Opera Sahnesi'nde tenorlar Barış Yanç, Fatih Kayhan, Okan Başel, Arda Doğan ve Mehmet Kavil'in sahne alacağı 'Napoli Gecesi' konserinde piyanist Hande Uçar solistlere eşlik ediyor."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN