ABD Başkanı Trump'tan sağlık durumuna ilişkin açıklama

ABD Başkanı Trump'tan sağlık durumuna ilişkin açıklama

Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Danışmanlarından Hope Hicks’in koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından yaptırdıkları koronavirüs testinde eşi Melania Trump ve kendisinin test sonucu pozitif çıkan ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tedbir amaçlı olarak hastaneye götürülen Trump, durumuna yönelik, "Bence iyi gidiyor, hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Doktoru Sean P. Conley, Trump’ın aldığı ilaçlara ilişkin bilgi verdi. Beyaz Saray Basın Sözcüsü Kayleigh McEnany tarafından paylaşılan Conley’in yazılı açıklamasına göre, Trump önlem olarak 8 gramlık bir ‘antikor kokteyli’ aldı. 

Conley,“Başkanın yorgunluğu devam ediyor ancak morali iyi. Uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından değerlendiriliyor. Sonraki adımlara dair Başkana ve eşine tavsiyelerde bulunacağız” ifadelerini kullandı. 

Beyaz Saray Genel Sekreteri Mark Meadows, dün, koronavirüsüne yakalanan ABD Başkanı Trump'ın hafif semptomları olduğunu söylemişti.

Trump’ın Covid-19'a yakalanmasının ardından katılması planlanan seçim kampanyalarını sanal ortamda gerçekleştireceği ya da geçici olarak erteleyeceği açıklanmıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN