Obama'dan Kovid-19'a yakalanan Trump çiftine geçmiş olsun mesajı

Obama'dan Kovid-19'a yakalanan Trump çiftine geçmiş olsun mesajı

ABD eski başkanı Barack Obama, Kovid-19'a yakalanan ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'a geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'a geçmiş olsun mesajları yağıyor.

ABD'nin eski başkanı Barack Obama da Trump çifti için yayınladığı mesajda, geçmiş olsun mesajı dileklerinde bulundu. Obama, Trump çiftinin hızlı bir şekilde ve tamamen iyileşmesini" diledi.

TRUMP'TAN AÇIKLAMA

Öte yandan Trump sosyal medya hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Tedbir amaçlı olarak hastaneye götürülen Trump, durumuna yönelik, "Bence iyi gidiyor, hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda koronavirüs olduklarını duyuran 74 yaşındaki Trump, "Bu akşam ben ve eşimin Kovid-19 testi pozitif çıktı. Karantinaya ve iyileşme sürecine derhal başlıyoruz. Bunu beraber atlatacağız" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN