ABD Kongre baskınında ölü sayısı arttı

ABD Kongre baskınında ölü sayısı arttı

ABD'de Kongre binasını basan Donald Trump taraftarlarına müdahale ederken yaralanan bir polis memuru hayatını kaybetti. Kongre baskınında ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.

ABD'de Donald Trump yanlıların Kongre'yi bastığı olayda yaralanan bir polis memuru hayatını kaybetti. Böylece baskında ölenlerin sayısı 5'e çıktı.

ABC News'un aktardığına göre, Brian Sicnick isimli polis memuru, Kongre baskınında yaralandıktan sonra hastanede hayatını kaybetti. 

ABD Kongre Polisi'nden yapılan açıklamada Sicknick'in Kongre binasında protestoculara müdahale ettiği sırada yaralandığı belirtildi. Polisin yaralanma sonrası hastanede hayatını kaybettiği belirtildi. 

ABD'de büyük bir kaosa neden olan Kongre baskınında beş kişi hayatını kaybetti. Baskın kontrol altına alındıktan sonra devam eden Kongre oturumu sonucu Joe Biden'ın başkanlığı tescil edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN