ABD polisi, elindeki sopayı sallayarak ''Ölmek istiyorum'' diye bağıran kişiyi öldürdü

ABD polisi, elindeki sopayı sallayarak ''Ölmek istiyorum'' diye bağıran kişiyi öldürdü

ABD'de bir alışveriş merkezinde elindeki sopayı sallayarak 'Ölmek istiyorum' diye bağıran kişi polis tarafından vurularak öldürüldü.

ABD'nin California eyaletindeki WalMart alışveriş merkezinde soygun yapıldığına dair ihbar yapıldı. Olay yerine gelen polis, soygun teşebbüsü yerine elindeki beyzbol sopasını mağaza çalışanlarına sallayarak ''Ölmek istiyorum'' diye bağıran bir şahıs gördü. Sopayı yere bırakması istenen şahıs, polisi dinlemeyince vurularak öldürüldü.

Soygun ihbarı yapılan alışveriş merkezine giden ABD polisi, elindeki beyzbol sopasını etrafa sallayarak bağıran bir adamla karşılaştı. Durumu kontrol altına almak isteyen polis, şahıstan elindeki sopayı yere bırakıp sakin olmasını istedi. Bunun üzerine elindeki sopayı kendisine yaklaşan polise sallamaya başlayan adam, polisin tabancasını çıkararak göğsünden vurması ile hayatını kaybetti.

YERDEYKEN DE ATEŞ ETMEYE ÇALIŞTILAR

Alışveriş merkezinde bulunan bir kişi tarafından polisin şahsı vurduğu anlar videoya çekildi. Görüntülerde siyahi bir adamın elindeki sopa ile etrafa bağırdığı, kendisini uyaran polise doğru sopayı sallayınca polisin kendisini vurduğu görülüyor. Polisin yerde yatan adama tekrar ateş etmeye çalışması üzerine çevredeki insanlar tepki gösterdi.

Olay yerinde bulunan iki polis, vurulan saldırgana kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalışsa da şahıs, sağlık ekipleri olay yerine gelene kadar hayatını kaybetti. Öldürülen adamın kimlik tespit çalışmaları devam ederken; şahsı vuran 20 yıllık polis hakkında soruşturma açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN