Adnan Bali'den bakanlık iddialarına yalanlama

Adnan Bali'den bakanlık iddialarına yalanlama

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirileceği yönündeki iddiaları yalanladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa paylaşımı sonrasında bakanlık görevine getirileceği iddia edilen İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, LinkedIn hesabından yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı. 

Bali, “Hazine ve Maliye Bakanı olduğuma dair sosyal medya üzerinden yayılan söylentiler gerçek dışıdır. Bu tür söylentilere itibar edilmemelidir” dedi. 

bali.jpg

 

Adına açılan sosyal medya hesaplarındaki açıklamaların doğru olmadığını kaydeden Bali, Linkedin’den başka sosyal medyada bir hesabı bulunmadığını belirtti. 

bali2.jpg

 

NE YAŞANDI?   

Bakan Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu. İstifa haberi sosyal medyaya damga vururken uluslararası medya kuruluşları da son dakika olarak geçti. Ancak paylaşımın ardından Ankara sessizliğe büründü. İstifa haberi ne teyit edildi ne de yalanlanlandı. Buna karşın Albayrak'ın yakın çevresi, hesabın hacklendiği iddiasını ortaya attı.   

Berat Albayrak paylaşımında bakanlık görevini 5 yıldır sürdürdüğünü dile getirerek görevine sağlık sorunları nedeniyle artık devam edemeyeceğini söyledi. "Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım" ifadelerini kullandı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN