Akşener'den 'Albayrak'ın istifa iddiasına' videolu tepki

Akşener'den 'Albayrak'ın istifa iddiasına' videolu tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Bakan Albayrak’ın istifa iddiasına ilişkin yaptığı paylaşımda, “Ya milletini seçip gerekeni yapacaksın ya da damadını seçip ilk sandıkta gideceksin” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa ettiğine ilişkin iddiaların ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.  

İYİ Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmanın görüntülerini paylaşan Akşener şu ifadeleri kullandı: 

Bir yol ayrımındasın Sayın Erdoğan. Bu aziz millet senin ona reva gördüğü bu yokluğu, bu zorluğu hak etmiyor. Milletin sabrı artık tükeniyor. Atılacak adımlar belli. 

Sen sadece seçimini yapacaksın. Ya söylediklerimi yapıp ülkeye nefes aldıracaksın ya da bu kafayla devam edip ülkeyi uçuruma sürükleyeceksin. 

Ya milletin sesini duyup derdini çözeceksin ya da danışmanlarını dinleyip sefa süreceksin. Ya milletini seçip gerekeni yapacaksın ya da damadını seçip ilk sandıkta gideceksin. 

 

 

NE YAŞANDI?  

Bakan Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu. İstifa haberi sosyal medyaya damga vururken uluslararası medya kuruluşları da son dakika olarak geçti. Ancak paylaşımın ardından Ankara sessizliğe büründü. İstifa haberi ne teyit edildi ne de yalanlanlandı. Buna karşın Albayrak'ın yakın çevresi, hesabın hacklendiği iddiasını ortaya attı.  

Berat Albayrak paylaşımında bakanlık görevini 5 yıldır sürdürdüğünü dile getirerek görevine sağlık sorunları nedeniyle artık devam edemeyeceğini söyledi. "Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN