Afrin şehidi Fatih Mehmethan'ın İstanbul'daki ailesine acı haber verildi

Afrin şehidi Fatih Mehmethan'ın İstanbul'daki ailesine acı haber verildi

TSK'nın Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"nda dün şehit şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Fatih Mehmethan'ın İstanbul Ümraniye'de yaşayan ailesine acı haber ulaştı. Ordulu olduğu öğrenilen şehidin bir ay önce evlendiği ortaya çıktı.

Ümraniye Topağacı Mahallesi'nde oturan baba Mehmet Mehmethan'ın evine sağlık ekipleri eşliğinde gelen askeri yetkililer, aileye acı haberi verdi.

18-01/28/8803592.jpg

Şehidin babasının evi ve sokağındaki diğer evlere Türk bayrakları asıldı.

Topağacı Merkez Camisi'nin çay evinde taziyeleri kabul eden baba Mehmethan'a, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve askeri yetkililer ile yakınları taziye dileklerini iletti. Bu arada şehidin birkaç ay önce evlendiği öğrenildi.

MERSİN'E ACI HABER ULAŞTI

Şehitlerden birinin Piyade Uzman Çavuş Ali Gümüş olduğu öğrenildi. Mersin'in Mut ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi. Gümüş'ün ilçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evine giden askeri yetkililer sağlık ekipleri eşliğinde şehadet haberini baba Mükremin Gümüş ile diğer aile yakınlarına iletti.

Aile bireyleri gözyaşlarına hakim olamazken, yakınları da taziye için eve geldi. Şehidin baba evi ve sokağındaki diğer evlere Türk bayrakları asıldı. Evli olan şehidin eşinin hamile olduğu öğrenildi.

Afrin Harekatı'nın ilk sekiz gününde 5 mehmetçik şehit olmuştu. Afrin şehitleriyle ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada 2 askerimizin naaşına ulaşılamdığı bilgisi paylaşılmıştı. 

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN