Afyonkarahisar'da düğünde polislere saldırı

Afyonkarahisar'da düğünde polislere saldırı

Afyonkarahisar'da koronavirüs tedbirlerini hatırlatmak için bir düğüne giden polis ekipleri saldırıya uğradı. Olayda 4 polis yaralandı, 5 kişi ise tutuklandı.

Afyonkarahisar'da bir düğünde alkollü kişilerin saldırısına uğrayan 4 polis memuru yaralandı.

Polis ekibi, Kanlıca Mahallesi 270'nci Sokak'ta yapılan bir düğünü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sona erdirmek istedi.

POLİSLER SALDIRIYA UĞRADI

Düğün sahibi ve müzisyenlere gerekli bilgilendirmeyi yapan polisler, düğünde alkol alan bir grubun önce sözlü, ardından da hem fiziki hem de sandalyeli saldırısına uğradı.

Saldırıda 4 polis memuru çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Düğünün yapıldığı sokakta geniş güvenlik önlemi alan ekipler, polis memurlarına saldıran 5 kişi ile düğün sahibini gözaltına aldı.

Ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralı polis memurlarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 5'i sulh ceza hakimliğince "görevli memura mukavemet", "kasten yaralama" ve "tehdit" suçlarından tutuklandı, 1'i serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN