Ajax'ı korona vurdu: Maç kadrosunda 17 oyuncu kaldı

Ajax'ı korona vurdu: Maç kadrosunda 17 oyuncu kaldı

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Midtjylland ile oynayacak Ajax, kafileye sadece 17 oyuncu aldı. Hollanda basını takımdaki 11 futbolcunun koronavirüse yakalandığını iddia etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Midtjylland ile deplasmanda mücadele edecek Hollanda ekibi Ajax, birçok as oyuncusunu kadroya dahil etmedi.

Kulüpten yapılan açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Danimarka ekibi Midtjylland ile yarın deplasmanda oynanacak karşılaşma için takım kafilesinde 17 futbolcunun yer aldığı ve konuya ilişkin ayrıntılı bilginin daha sonra verileceği ifade edildi. 

11 OYUNCU KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Hollanda basınında yer alan haberlerde, yapılan son kontrolde Ajax'ta 11 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test sonucunun pozitif çıktığı ve bu nedenle takım kafilesinden çıkarıldığı belirtildi.

Takım kafilesinde yer almayanlar arasında Dusan Tadic, Davy Klaassen, Andre Onana, Maarten Stekelenburg ve Ryan Gravenberch gibi önemli oyuncular da bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN