AK Parti Amasya Milletvekili Karahocagil koronavirüse yakalandı

AK Parti Amasya Milletvekili Karahocagil koronavirüse yakalandı

Hamza Dağ ve Hüseyin Yayman'dan sonra AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil de koronavirüse yakalandı.

AK Parti milletvekilleri Hamza Dağ ve Hüseyin Yayman dün ayrı ayrı yaptıkları açıklamada Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını ve tedavi süreçlerinin evde devam ettiğini açıklamıştı.

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil de bugün yaptığı açıklamayla koronavirüse yakalandığını duyurdu. 

TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karahocagil, eşiyle birlikte vücut kırgınlığı şikayetiyle yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Karahocagil şunları kaydetti:

"Hanımımla birlikte halsizlik, vücut kırgınlığı sebebiyle dün akşam TBMM'de yaptırdığımız Covid-19 testlerimiz pozitif çıkmıştır. Doktorlarımızında tavsiyeleriyle tedavi sürecimizi evde geçiriyoruz. Dualarınızı bekliyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN