Son dakika! Almanya Sağlık Bakanı koronavirüse yakalandı

Son dakika!  Almanya Sağlık Bakanı koronavirüse yakalandı

Son dakika haberi... Vaka sayıların rekor seviyelere ulaştığı Almanya’da, Sağlık Bakanı Jens Spahn’ın da koronavirüse (corona virüs) yakalandığı açıklandı.

Alman medyası, Sağlık Bakanı Jens Spahn’ın koronavirüse yakalandığını duyurdu. Spahn’ın hafif semptomlar gösterdiği ve evinde karantinaya girdiği açıklandı.

Açıklamada, Spahn’ın temasta olduğu tüm kişilerin bilgilendirildiği ifade edilerek, Bakan Spahn'ın soğuk algınlığı semptomları taşıdığı kaydedildi.

Spahn, gün içinde Bakanlar Kurulu toplantısına da katılmıştı.

ALMANYA’DA VAKALAR REKOR KIRDI

Almanya’daki koronavirüs vakaları her geçen gün artış göstermeye devam ediyor. Dün Robert Koch Enstitüsü (RKI) tarafından yapılan açıklama ile ülkede son 24 saatte 7 bin 334 kişide daha korona tespit edildiği duyurulmuştu. Açıklamada, 24 kişinin hayatını kaybetmesiyle birlikte toplam ölü sayısının 9 bin 734'e yükseldiği belirtilmişti.

Bu rakam, virüsün Almanya'da ortaya çıktığı günden itibaren "rekor bir rakam" olarak kayıtlara geçmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN