AK Parti'den Netflix açıklaması: Türkiye'den gitmeyi neden düşünsünler?

AK Parti'den Netflix açıklaması: Türkiye'den gitmeyi neden düşünsünler?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, dün gündeme gelen Netflix'in Türkiye'den ayrılacağı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Mahir Ünal, açıklamada Netflix'in bu konuyla ilgili resmi bir temasta bulunmadığını söyleyerek,"Türkiye'den gitmeyi neden düşünsünler?" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda RTÜK denetimine giren Netflix'in dün de Türkiye'den çekileceği iddiaları gündeme gelmişti.

Bu iddialar üzerine, Twitter'dan açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal şu ifadeleri kaydetti:

"Netflix Turkey ne siyasi düzeyde AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı ile ne de resmî düzeyde İletişim Başkanlığı ile görüştü. Türkiye'den gitmeyi neden düşünsünler? Netflix'in daha derin işbirliği ile Türk kültürüne, sanatına dönük daha yüksek hassasiyet göstereceğine inanıyorum."

NETFLIX, TÜRKİYE'DEN ÇEKİLECEK Mİ?

NETFLIX'İN HANGİ TÜRK DİZİSİ İPTAL EDİLDİ?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN