AK Parti'nin kongresine Saadet Partisi'nden dikkat çeken katılım

Saadet Partili Asiltürk'ün Erdoğan'la görüşmesiyle birlikte ortaya atılan iddiaların ardından Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca'nın AK Parti'nin kongresine katılması dikkat çekti.

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca, bugün düzenlenen AK Parti Bursa kongresine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Saadet Partisi (SP) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'e yapılan ziyaret ile ortaya atılan ittifak iddialarının ardından bugün Atmaca'nın kongreye katılması ise dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sonrası Asiltürk, Erdoğan'ın İstanbul Sözleşmesi'nin kesinlikle kalkacağını söylediğini aktarmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Lütfen siz bizi destekleyecek şekilde konuşun da bize yardımcı olun. Sayın Cumhurbaşkanı’nın da görüşü kalkması yönünde. Ben de biliyorum ifade ettiğini, kesinlikle kalkacak. Ama kalkarken onların içerisindeki bazı cahiller var, kadın hakları, madın hakları falan diyenler. Onların hepsi Türk Ceza Kanunu'nda da var diye şey ediyor. Ondan böyle rahatsızlık duyuyorlar ama kaldıracaklarını kesin olarak kendisi de ifade etti."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN