SP'li Aydın: Raydan çıkmış trenin hızını artırmak, sadece felakete neden olur

SP'li Aydın: Raydan çıkmış trenin hızını artırmak, sadece felakete neden olur

Saadet Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılacağı iddialarının doğru olmadığını belirten Sözcü Birol Aydın, "Raydan çıkmış bir trenin hızını artırmak sadece felaketi artırır" dedi.

Habertürk TV'de bir programa konuk olan Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, partisinin Cumhur İttifakı'na katılacağı iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretine ilişkin konuşan Aydın, "Hem nezaket hem de siyasi yönü olan bir ziyaretti, bunu görmemek mümkün değil" dedi.

"CUMHUR İTTİFAKI'NA KATILACAĞIMIZ İDDİASI BÜYÜK BİR YANLIŞ"

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın şöyle konuştu:

"Son gelişmelerden Saadet Partisi'nin konum değiştirdiğini çıkarmak anlamsız olur. Hem Genel Başkanımızın hem teşkilatımızın hem de Asiltürk'ün açıklamalarından partimizin Cumhur İttifakı'na katılacağını çıkarmak büyük bir yanlıştır. Çok keskin, net duruşumuz vardır. Bu konunun altını özellikle çizmek isterim.

Ayrıca şu cümleyi de söylemek isterim; raydan çıkmış bir trenin hızını artırmak sadece felaketi artırır. Bizim Saadet Partisi olarak hem 18 yıldır hem de son 3 yıldır Türkiye'ye ilişkin çekincelerimiz ortadadır. Ancak siyaset yapıyoruz, nasıl sayın Cumhurbaşkanı bir ziyarette bir takım amaçlar güdüyorsa, bizim de güttüğümüz amaçlar vardır. Bunun da böyle değerlendirilmesini rica ediyorum."

birol-aydin-kimdir.jpg
Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın

ERDOĞAN, SP'Lİ ASİLTÜRK'Ü ZİYARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş'ün en üst organı olan Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etmişti.

Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı forsu taşıyan makam aracı ile değil de sivil plakalı bir araçla Oğuzhan Asiltürk'ün evine gelmesi dikkat çekmişti.

'AK Parti ve Saadet Partisi'nin ittifak yapacağı' olarak yorumlanan görüşmeyle ilgili konuşan Asiltürk, "Sayın Cumhurbaşkanı devletin başkanıdır. Devletin başkanı bir nezaket gösterip benim ziyaretime gelmişse ben onun söylediklerinin dışında bir şey söylemem benim edep anlayışıma, saygı anlayışıma uygun olmaz. Onun için kimseye bir şey söylemedim" diye konuşmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN