Akşener'den 'Pınar Gültekin' tepkisi: Daha kaç kadınımızı kaybetmemiz gerekiyor?

Akşener'den 'Pınar Gültekin' tepkisi: Daha kaç kadınımızı kaybetmemiz gerekiyor?

İYİ Parti lideri Akşener, katledilen Pınar Gültekin'in anarak İstanbul Sözleşmesi'ne yönelik tartışmalara sert tepki gösterdi: Bir kadının daha hayallerini çaldılar. Bir kadının daha yüreğine evlat acısı düşürdüler. İstanbul Sözleşmesi'nin uygulanması için daha kaç kadınımızı kaybetmemiz gerekiyor?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin için paylaştığı mesajda, "İstanbul Sözleşmesi'nin uygulanması için daha kaç kadınımızı kaybetmemiz gerekiyor?" diye sordu.

Twitter'dan katledilen Pınar Gültekin'in anarak İstanbul Sözleşmesi'ne yönelik tartışmalara sert tepki gösteren Akşener "Pınar Gültekin'in sahipsiz kalan çığlığıyla bir kez daha yandık. Bir kadının daha hayallerini çaldılar. Bir kadının daha yüreğine evlat acısı düşürdüler. İstanbul Sözleşmesi'nin uygulanması için daha kaç kadınımızı kaybetmemiz gerekiyor? " ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Ula ilçesinde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmış, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Ailesi, genç kız için Akyaka Jandarma Komutanlığı'na kayıp ihbarında bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN