Almanya'nın Düsseldorf kentinde bir alışveriş merkezi polis tarafından kapatıldı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde bir alışveriş merkezi polis tarafından kapatıldı

Geçtiğimiz pazartesi akşamı Berlin'deki bir Noel pazarına TIR'la dalan Anis A. adındaki terörsti Düsseldorf'taki bir alış veriş merkezinde gördüğünü iddia eden görgü tanığı, polisin alış veriş merkezini kısa sürede boşaltmasına neden oldu.

[Karar]

Pazartesi akşam saatlerinde bir TIR'la Berlin'de kurulan Noel pazarına dalan Anis A. adındaki terörist 12 kişinin ölmesine 48 kişinin de yaralanmasına sebep olmuştu. Saldırı gününden bu yana büyük çaba ve titizlikle çalışma yapan polis, Almanya genelinde bilgi dağıtarak herkesten yardım talep ettiğini bildirmiştir.

Öğle saatlerinde ise Düsseldorf kentinde bulunan bir alış veriş merkezinden ihbar geldi. Edinilen bildilere göre bir görgü tanığı saldırganı bir alış veriş merkezinde gördü. Bunun üzerine polisi arayan şahıs, alış veriş merkezinin kısa süre içinde boşaltılmasına ve polis tarafından çevrelenmesine neden oldu. 

SALDIRGANIN YARALI OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

Berlin'deki Noel pazarını kana bulayan Tunuslu teröristin 21 ila 23 yaş arasında olduğu ve saldırı esnasında yaralandığı bilgisi Almanya'daki tüm hastanelere dağıtıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN