Tarkan'ın 'Geççek'ine Doğuş'tan şarkılı cevap: 'Geçmicek'

Megastar Tarkan'ın ''Geççek'' isimli şarkısını çıkarmasının ardından, şarkıcı Doğuş'tan dikkat çeken bir hamle geldi. Doğuş, "Geçmicek" adlı yeni bir şarkı çıkaracağını duyurdu.

Megastar Tarkan, çıkardığı ''Geççek'' şarkısı ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Şarkıcı Doğuş'tan dikkat çeken bir hamle geldi. Sosyal medya hesabından 'Geçmicek' adlı yeni bir şarkı çıkardığını açıklayan Doğuş, kendisine yöneltilen sorular üzerine, "Yapılan yorumları saygıyla karşılıyorum fakat çok önceden zemini hazırlanmış bir şarkı bu. Bence herkes kendi işine baksın" dedi." yanıtını verdi.

Doğuş, 'Geçmicek' isimli şarkısına Recep Yengün yönetmenliğinde bir de klip çekti. Levent Yeraltı stüdyolarında gerçekleşen klip çekiminde Doğuş'un kaptan elbisesi giydiği görüldü.

OLABİLİR YADA OLMAYABİLİR

'Geçmicek' isimli şarkısı ile Tarkan'a atıfta bulundu yorumlarını da beraberinde getiren Doğuş, yöneltilen sorular üzerine, "Olabilir ya da olmayabilir bunun yorumunu dinleyiciye bırakıyorum. Yapılan yorumları saygıyla karşılıyorum fakat çok önceden zemini hazırlanmış bir şarkı bu. Ben sanatımı icra ederim sadece, 97'den beri bu böyle bence herkes kendi işine baksın" dedi.

Yakın zamanda müzikseverlerle buluşacak olan şarkı, yayınlanmadan trend topicler listesine girerek sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri