'Baktım herkes bir şey yapıyor' deyip afet bölgesine koştu: Şekerci amca çocuklara mutluluk dağıttı

Kahramanmaraş depremlerinde afet bölgelerinin yaralarını sarmak için milyonlarca vatandaş maddi ve manevi yardımlarını sundu. Ellerinden ne gelirse bölgeye koşanların arasında pamuk şeker satıcısı bir vatandaş da makinesini alıp afet bölgesine gitti. 'Baktım herkes bir şey yapıyor' diyen amca depremzede çocuklara ücretsiz pamuk şeker dağıttı.

Kahramanmaraş'ta iki yıkıcı deprem 30 bini aşkın vatandaşın canını alırken binlercesi de evsiz kaldı. Kentlerin moloz yığınına dönüştüğü yerlerde çadır kentler kurulmaya başlandı.

Milyonlarca vatandaş maddi ve manevi yardımlarıyla afet bölgelerinin yaralarını sarmaya çalıştı. 7'den 70'e herkesin yardıma koştuğu deprem bölgesine, pamuk şeker satıcısı bir vatandaş da elinde makinasıyla gitti.

ÇOCUKLARA MORAL OLDU

'Baktım herkes bir şey yapıyor' diyen amca, depremden etkilenen ve evleri yıkılan onlarca çocuğa moral oldu.

Kendisinden şeker almaya gelen çocuğa "Çok tatlı bak senin gibi" diyen amca, yüzlerde gülümsemeye neden oldu.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri