TikTok'taki 'Evlenmeyin' çağrısıyla gündem olan teyze: Tüm akrabalara bastım engeli

TikTok'ta açtıkları canlı yayında kadın takipçilerine "Evlenmeyin" çağrısı yapan kadınlardan Asiye Baylan, olumsuz yorum alıp almadığıyla ilgili bir soruya "Tüm akrabalara bastım engeli" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya platformu TikTok'ta 4 kadın, canlı yayın açarak takipçilerinden hediye isterken, aynı zamanda da genç kadınlara "Evlenmeyin" çağrısı yaptı. Sosyal medyada uzun süre gündem olan videoda yer alan kadınlardan Asiye Baylan, “Tüm akrabalara engeli bastım” dedi. Teyzeler, canlı yayında kazandıkları parayı da sokak hayvanlarına harcadıklarını duyurdu.

'BU SAATTEN SONRA HESAP MI VERECEĞİM?'

Hürriyet yazarı Fulya Soybaş’a konuşan Asiye Baylan, “60’ımda ‘fenomen’ oldum dediniz. İyi yorumlar kadar kötüler de vardır illaki…” sözlerine şu yanıtı verdi:

"Olmaz mı? Sadece yabancılar da değil köydeki tanıdıklar, akrabalar. ‘Git namazını kıl! Senin ne işin var sosyal medyada’ diyorlar. Ben unumu eledim, eleğimi de duvara astım. Bu saatten sonra onlara hesap mı vereceğim? Tüm akrabalara ‘bastım engeli’. Takip etmesinler, istemiyorum. Ben ibadetimi açık açık ilan etmek zorunda mıyım size? Allah ile benim aramda. İlk başta çok üzülüyordum kötü yorumlara, ağlıyordum. 'Yaşınız geçmiş, bir ayağınız çukurda' diyorlar... Ölüm kimin kapısını önce çalacak bilinmez. Ki biz bu işi gençlerin elinden almadık, onlar da yapsın. Bunu bile çok görüyorlar bize."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

ABD TikTok’u yasaklıyor
Fast-Food videoları ile tanınan TikToker Brice LeJeune kalp krizi geçirdi
TikTok’ta ülkücülerden 'Sinan Ateş' protestosu: Bıyıklarını kestiler

Hayat Haberleri