Fast-Food videoları ile tanınan TikToker Brice LeJeune kalp krizi geçirdi

Fast-Food videoları ile tanınan TikToker Brice LeJeune kalp krizi geçirdi

Çeşitli fast-food yiyecekleri denediği videolar ile ünlenen TikToker Brice LeJeune kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 33 yaşındaki LeJeune, TikTok'ta farklı yemekler deneyerek ünlü olmuştu.

TikTok'ta "@Waffler69" kullanıcı adıyla tanınan Taylor Brice LeJeune, 33 yaşında hayatını kaybetti. Ani bir kalp krizi ile hayata gözlerini yuman TikToker, içeriklerinde farklı yemekler deneyerek ünlü olmuştu. Kendisi gibi bir içerik üreticisi olan kardeşi Claydorm, LeJeune'un kalp krizi sonrası hastaneye kaldırıldıktan kısa bir süre sonra vefat ettiğini açıkladı. Claydorm yaşadığı üzüntüyü, 'Lütfen mirasını yaşatın, içeriklerini izleyin. İnsanları mutlu etmeyi severdi' sözleriyle anlattı.

basliksiz-3.jpg

Yemek yemeyi çok seven TikToker sık sık baharatlı yiyecekler ve turşular, fast-food restoranlarından sipariş ettiği çeşitli burger'lar tüketiyordu. Ölümünün ardından sevenleri sosyal medya hesaplarından taziye mesajları paylaştı.

tektisl.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN