Samsun'da iki tramvay kafa kafaya çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Samsun’da iki tramvayın kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 26 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi.

Samsun'un Canik ilçesinde, Samsun Hafif Raylı Sistem'e (SAMULAŞ) ait karşılıklı sefer yapan iki tramvay, Piazza durağı yakınlarında çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda AFAD, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 26 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri, yaralananları ambulanslarla kentteki hastanelere sevk etti.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kaza yerinde incelemede bulunup, ardından yaralıları ziyaret etti.

Kazayla ilgili açıklama yapan Samsun Valisi Dağlı, “Samsun’a geçmiş olsun. Bugün sabah 09.40 sıralarında merkezden Tekkeköy istikametine giden bir tramvay arıza yapınca arkadan gelen bir tramvayın çarpmasıyla kaza meydana geldi. Vatmanın durumu ağır, toplam 26 yaralı var. Yaralıların durumu genelde hafif ve ayakta tedavi edilecek durumda. Hepimize geçmiş olsun. Vatmanımız da İnşallah kurtulur. Anlık gelişen bir olay. Arkadan gelen tramvay göremiyor ve duramıyor. Öndeki tramvayda teknik bir arıza olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Kaza nedeniyle tramvay seferleri aksarken, trenleri kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Şehir Haberleri Haberleri