Ankara Emniyeti: Personelimize saldırdılar, suç duyurusunda bulunacağız

Ankara Emniyeti: Personelimize saldırdılar, suç duyurusunda bulunacağız

Ankara Emniyeti, adliye önünde toplanan bazı avukatların polislere saldırdığını belirterek suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, adliye önünde toplanan avukatlara polis müdahalesi ile ilgili açıklama yaptı.

Müdürlük'ten yapılan açıklamada, Anıtpark'ta düzenlenmek istenen ancak Ankara Valiliğince uygun görülmeyen yürüyüşle ilgili, Ankara Barosu ve çeşitli illerin barolarına mensup avukatlardan oluşan yaklaşık 600 kişilik grubun, saat 15.00 itibariyle adliye bahçesinde toplandıkları anımsatıldı.

"GÖREVLİLERİMİZE SALDIRIDA BULUNDULAR"

Burada yapılan basın açıklaması sonrası toplu olarak TBMM'ye yürümek isteyen gruba, 'eylemlerinin yasaya aykırı olduğu'nun ifade edildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu esnada grup içerisinde bulunan şahıslar tarafından görevi sadece güvenliği ve düzeni sağlamak olan personelimize pankart-döviz sopaları ve akordiyon bariyer atmak suretiyle saldırıda bulunulmuştur. Yasal mevzuatı çok iyi bilmelerine ve personelimizin iyi niyetli tüm çabalarına rağmen, marjinal grupların izinsiz gösteri-etkinliklerinde rastlanacak şekilde görevlilerimize saldırıda bulunan avukatlar hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN