AÖF Bahar dönemi sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 13-14 Nisan AÖF soru ve cevapları

AÖF Bahar dönemi sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 13-14 Nisan AÖF soru ve cevapları

12-13 Nisan AÖF Bahar dönemi sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? AÖF soru ve cevaplarına bakarak sınavda ter döken öğrenciler nerelerde yanlış yaptıklarını öğrenebilirken puan hesaplaması da yapabilecekler. İşte AÖF bahar dönemi sınav soruları ve cevaplarının açıklanacağı tarih...

AÖF Bahar dönemi sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanacağı haberimizde.  AÖF soru ve cevaplarının açıklanacağı tarih öğrenciler tarafından merak ediliyor. AÖF Bahar dönemi sınavlarına girenler soru ve cevapların açıklanması ile birlikte hangi soruları doğru hangi soruları ise yanlış yaptıklarını öğrenerek ders geçme notunu hesaplıyorlar. İşte binlerce öğrencinin ter döktüğü AÖF bahar dönemi sınav soru ve cevaplarının açıklanacağı tarih ve sorgulama ekranı...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, bahar dönemi ara sınavları 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bununla beraber binlerce aday 2019 AÖF Bahar dönemi soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Anadolu Üniversitesi'nin E-Kampüs sistemi üzerinden 13-14 Nisan'da yapılacak olan bahar dönemi sınav soruları ve cavaplarının sınavdan sonra açıklanması bekleniyor. 

AÖF sınav soruları ve cevapları haftasonu gerçekleşen AÖF bahar dönemi sınavı sonrası merakla bekleniyor.  AÖF bahar dönemi sınavı soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesindeki e-kampus bölümünden yayınlanacak. AÖF sınav sonuçlarını tahmin etmek isteyen öğrenciler, AÖF sınav soru ve cevaplarını inceleyerek ders geçme notunu hesaplayabiliyor. 

AÖF SINAV SORULARINE ZAMAN YAYIMLANACAK? 

AÖF bahar dönemi sınavı sonuçlarına göre öğrenciler bir dönemi daha bitirecek veya bazı dersleri alttan alacak. Vize sınavı notları düşük olan öğrenciler notlarını yükselterek dersleri kurtarmaya çalışırken, yüksek not alan öğrenciler ise, bu notları korumaya çalıştı. Öğrenciler soruları yeniden inceleyerek yanlış ve doğrularını görmek istiyor. AÖF soru ve cevaplarını Anadolu Üniversitesi sitesindeki e-kampus bölümünden öğrenci numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak inceleyebilirsiniz. Ayrıca haberimizdeki bağlantıya tıklayarak da soruları görebilirsiniz.

AÖF SORU VE CEVAPLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

13-14 Nisan hafta sonu AÖF sınavına giren öğrenciler, sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla arıyor. AÖF sitesinde sonuçların ilan edileceği tarih 7 Mayıs tarihinde açıklanacak. 

"Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN