AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır? 2020 AÖF yaz okulu ücretleri belli oldu

AÖF yaz okulu kayıtları nasıl yapılır? 2020 AÖF yaz okulu ücretleri belli oldu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından daha önceden duyurulan yaz okulu kayıtları başladı. AÖF yaz okulu ücretleri de belli oldu. 20 Temmuz itibarıyla başlayan kayıtlar, https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ internet adresi üzerinden yapılacak.

Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakültesi öğrencileri için yaz okulu kayılarının nasıl yapılacağı belli oldu. Üç ders sınavlarının kaldırılması ve yerine yaz okulunun açılması talebi olumlu bir şekilde karşılanmıştı. AÖF, yaz okulu kayıt ücretlerini paylaşırken, kayıtların son tarihini de duyurdu.

AÖF 2020 YAZ OKULU KAYITLARI NE ZAMAN?

20 Temmuz 2020 Pazartesi gününden itibaren başlayan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıtları, 28 Temmuz 2020 Salı günü saat 23.00’e kadar devam edecek.

YAZ OKULUNA NASIL KAYIT OLUNUR?

Anadolu Üniversitesinin https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresine giriş yapın. ‘’E-Posta Adresi (veya TC Kimlik Numarası)’’ ve ‘’Şifre’’ bölümünü girerek sisteme giriş yapın. AÖF yaz okulu kayıt bölümüne girerek kaydınızı tamamlayın.

AÖF YAZ OKULUNA KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

2019-2020 YAZ OKULU ÜCRETLERİ NE KADAR?

Alınan Ders Sayısına Göre Ödenecek Öğretim Gideri Ücreti Yaz okulunda 1 Ders alan öğrenci Toplam 160 Türk lirası,

Yaz okulunda 2 Ders alan öğrenci Toplam 175 Türk lirası,

Yaz okulunda 3 Ders alan öğrenci Toplam 190 Türk lirası,

Yaz okulunda 4 Ders alan öğrenci Toplam 205 Türk lirası,

Yaz okulunda 5 Ders alan öğrenci Toplam 220 Türk lirası ödeyecek.

YAZ OKULU TARİHLERİ

AÖF’den daha evvel yapılan açıklamada, yaz okulu sınavlarının eylül ayı içerisinde, dünyayı ve Türkiye’yi etkileyen koronavirüs (Kovid-19) salgının vaka sayıları göz önünde bulundurularak, günün şartları el vermesi durumunda yüz yüze, aksi hâlde çevrimiçin yani online olarak yapılacağı belirtildi.

AÖF, her sene yapılan üç ders sınavları yerine yaz okulu açılması yönünde taleplerin olduğunu duyurmuş, fakültenin ilgili birimi de bu talebi görüşerek yerinde bulmuştu. Bu şekilde bu yıldan itibaren üç ders sınavları kaldırılarak, yüz yüze yaz okulu sistemi hayata geçirilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN