Apple'ın kulaklığının fiyatı dudak uçuklattı: Sadece yastığı 729 lira

Apple'ın kulaklığının fiyatı dudak uçuklattı: Sadece yastığı 729 lira

Apple 15 Aralık'ta kulak üstü kulaklık AirPods Max'i Türkiye'de 5 bin 699 liraya satışa sunmuştu. Bu kulaklığa ait yastıkların ise 729 liradan satışa sunulacağı açıklandı.

Apple'ın piyasaya sunduğu kulak üstü kulakık AirPods Max'in yastıklarının fiyatı dudak uçuklattı.

ABD merkezli teknoloji şirketi Apple'ın 'AirPods Max' isimli ilk kulak üstü kulaklığının yastıkları Türkiye’de 729 TL'den satışa sunulacak.

5 BİN 699 LİRAYA KULAKLIK

Apple AirPods Max’i, Türkiye'de 15 Aralık'ta 5 bin 699 TL fiyat etiketi ile müşteriye sunuldu. Uzay grisi, gümüş, yeşil, gök mavisi ve pembe renk seçenekleri ile gelen modelde 20 saat dinleme, film izleme ve konuşma süresi bulunuyor.

Ürün aynı zamanda Aktif Gürültü Engelleme ile Şeffaf Mod arasında geçiş gibi özelliklere de sahip. AirPods Max'te bulunan takip özelliği sayesinde kullanıcılar kulaklığı taktığında medyan otomatik olarak oynatılıyor, çıkardığında ise yine otomatik olarak duraklatılıyor.

Kulaklığın iOS, iPadOS, watchOS, macOS ve tvOS sürümleri ile uyumlu olduğunu belirten Apple, AirPods Max'i Apple dışındaki cihazlarda kullanılması durumunda tüm özelliklerden faydalanılamayacağını açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN