Arıza'nın 16. bölümünde Haşmet, ailesinin katilini öğreniyor

Arıza'nın 16. bölümünde Haşmet, ailesinin katilini öğreniyor

Pazar akşamları milyonlarca seyirciyi Show TV ekranlarına kilitleyen Arıza’nın yeni bölümünde, Haşmet, Halide ve Ali Rıza’nın Ersoylulara olan öfkesi artık dizginlenemez hale geliyor…

Başrolleri, Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Arıza’nın son bölümünde Halide, Ali Rıza’nın kolları arasında yaşam savaşı verirken, konsorsiyum da Burak’ı idama mahkum etmişti. Arıza’nın 17. yeni bölümünde ise, Halide Burak’ın başına silah dayıyor…

İŞTE ARIZA’NIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haşmetin eşi ve çocukları, Halide’nin annesi ve kardeşleri, Melek’in ablası ve yeğenlerinin katilinin Ersoylular olduğunun ortaya çıkması bir anda bomba etkisi yaratır. Yıllarca ailesinin katili ile dost olan ve yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Haşmet çok büyük öfke patlaması yaşar. Sadece o değil Halide ve Melek de bu büyük acının intikamını almak istemektedir. Ali Rıza da düğününde vurularak ölen kardeşinin intikamı ile yanıp tutuşurken artık onu durdurabilecek kimse yoktur.

ARIZA 16. BÖLÜM FRAGMANI

ARIZA’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
 

ariza-son-bolum.png

Ali Rıza, kanlar içindeki Halide’yi acil bir şekilde hastaneye götürür. Halide’nin yaralandığı haberini alan Haşmet ise kızına bir şey olduğu takdirde kimseyi sağ bırakmayacağını söyler. Ali Rıza’dan önce Numan’ı bulmaya çalışan Burak başarısız olur çünkü Numan, Ali Rıza tarafından yakalanarak öldürülmüştür. 

Fuat ise oğlundan haber alamayınca telaşa kapılır ve acil bir şekilde konsorsiyumu toplar, burada Ali Rıza ve Haşmet’in Burak’ı öldürmüş olabileceğini söyler. Ancak kısa süre sonra Haşmet ve Ali Rıza konsorsiyuma katılır, yanlarında da Burak vardır. Ali Rıza, her şeyi itiraf eden Burak’ı babasının önüne atar. Tüm gerçekleri duyan konsorsiyum üyeleri, Burak’ı suçlu bularak idama mahkum eder.

Fuat oğlunun gözünün önünde öldürülmesine razı değildir ve onu ölümden kurtarabilmek için bir plan yapar. Ancak yaptığı planda beklenmedik bir değişiklik olur ve Ali Rıza da sürpriz bir şekilde plana dahil olur. 

ARIZA DİZİSİNİN KONUSU

Ailesine düşkün, mert ve ahlaklı bir genç olan Ali Rıza, evlenme hazırlığında olan kız kardeşi, küçük erkek kardeşi ve annesiyle birlikte yaşamaktadır. Taksicilik yapan genç adam askerde keskin nişancı olarak görev almış ve kısa zaman önce yeniden ailesinin yanına dönerek çalışmaya başlamıştır.

Halide ise karanlık işlerle uğraşan bir mafya babasının doktor kızıdır. Halide’nin annesi ve kardeşleri yıllar önce hain bir saldırıyla hayatını kaybetmiştir. Babası Haşmet ise onu bu karanlık dünyadan uzak tutmak için uğraşmaktadır.

Halide babasının doğum günü için İstanbul’a gelir. Doğum günü partisinde babasının dostu olan Ersoyluların küçük oğlu Burak ona yakınlık göstererek evlenmek istediğini ima eder ancak Halide bundan hiç hoşlanmaz. Hızlı bir şekilde partiyi terk etmeye çalışır. Tam taksiye bindiği anda Burak onu kolundan yakalar ancak Halide’nin bindiği taksinin şoförü gözü kara delikanlı Ali Rıza’dır ve buna göz yummaz.

Herkesin hayatı da bu geceden sonra değişir.

ARIZA DİZİSİNİN OYUNCULARI
Tolga Sarıtaş: Ali Rıza Atay
Ayça Ayşin Turan: Halide Gürkan
Ahmet Mümtaz Taylan: Haşmet Gürkan
Olgun Toker: Burak Ersoylu
Levent Can: Fuat Ersoylu
Murat Daltaban: Muzaffer Cura
Dilara Aksüyek: Füsun Keskin
Cavit Çetin Güner: Murat Ersoylu
Yeşim Salkım: Melek Tekinoğlu
Yeşim Gül: Rukiye Altay

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN