Aslı Turanlı kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Aslı Turanlı’nın biyografisi

Aslı Turanlı kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Aslı Turanlı’nın biyografisi

Magazin dünyasının en dikkat çeken isimlerinden olan Aslı Turanlı, televizyon projelerinin yanında yaptığı açıklamalarla da bazen gündeme geliyor. Sosyal medyada ve magazin dünyasında çıkan haberlerin ardında, ‘Aslı Turanlı kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?’ soruları gündeme geliyor…

Aslı Turanlı, 1995 yılında doğdu ve Marmara Üniversitesi’nde okudu. Emek Sahnesi’nde bazı oyunlarda oynayan Aslı Turanlı, Arka Sokaklar, Aslı Gibidir gibi projelerde yer aldı.

ASLI TURANLI KİMDİR?

1995’te doğan Aslı Turanlı, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Dış Ticaret ve Uluslararası Amerikan İlişkileri bölümünde tamamladı.

Emek Sahnesi'nde bazı oyunlarda rol alan Aslı Turanlı, Tiyatro Karnaval'da sahnelenen Ferdi Merter'in yönettiği, Kaan Erkal'ın senaryosunu yazdığı ‘Ahh Süreyya' müzikalinin kadrosuna girdi.

Kanal D’nin en uzun soluklu dizi olan dizi olan Arka Sokaklar’da rol alan güzel oyuncu, ardından Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı ‘Aslı Gibidir’de oynadı.

Bir ara Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'na katılan Aslı Turanlı, verdiği bir röportajda ailesinin ve arkadaşlarının ona "Şeker Kız" diye seslendiğini ve oyunculuk yapmak istediğini ifade etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN