Ay Yapım, Ozan Güven'in Babil dizisinden ayrıldığını duyurdu

Ay Yapım, Ozan Güven'in Babil dizisinden ayrıldığını duyurdu

Ay Yapım, kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Ozan Güven’in Babil adlı diziden ayrıldığını duyurdu.

Ay Yapım, Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında dava açılan ve 13,5 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Ozan Güven’in “Babil” dizisindeki akıbeti hakkında açıklama yaptı.

Ay Yapım’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan açıklamada “Babil’ dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven, hakkında yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızı ve işbirliğimizi karşılıklı olarak sonlandırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

Star TV’de yayımlanan dizide Ozan Güven ile birlikte Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu’nun rol alıyor. Dizinin tanıtım çekimleri, Güven olmadan yapıldı ve yakın zamanda yayımlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN