Baba ve iki oğlu koronavirüs yenik düştü

Baba ve iki oğlu koronavirüs yenik düştü

Küresel salgın koronavirüs can almaya devam ediyor. Bartın'da 10 gün içinde koronavirüs nedeniyle bir baba ve iki oğlu hayatını kaybetti.

Son dönemde Türkiye ve dünyada giderek artan koronavirüs nedenli ölümlerine yenileri ekleniyor. Bartın'da koronavirüsün bulaştığı Alim Yücetaş (76) ile oğulları Mustafa Yücetaş (56) ve Muhammet Yücetaş (50) 10 gün içinde hayatını kaybetti.

Bartın'ın Yanaz köyünde yaşayan Alim Yücetaş 11 Kasım'da rahatsızlanarak, Bartın Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Alim Yücetaş, 23 Kasım günü yaşamını yitirerek köydeki mezarlıkta toprağa verildi.

Almanya’da yaşayan oğlu Mustafa Yücetaş da bu ülkede koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mustafa Yücetaş, önceki gün babasının yanında toprağa verildi.

Babası Ali Yücetaş ile birlikte yaşayan Muhammet Yücetaş ise koronavirüs nedeniyle 12 Kasım günü hastanede tedaviye alındı. Muhammet Yücetaş da bugün sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Muhammet Yücetaş, ağabeyi ve babasının yanına defnedildi.

baba-ve-iki-oglu-koronavirus-yenik-dustu.jpg

''DEDEM, AMCAM VE BABAM KAYBETTİM DİKKATLİ OLUN''

Muhammet Yücetaş’ın oğlu maden işçisi Emre Yücetaş (20), “Önce dedemi sonra amcamı şimdi de babamı kaybettim. Herkes dikkatli olsun. Tabi biz bu pandemi başından beri çok dikkatli davranıyorduk. Ama şimdi anladık ki daha dikkatli olmamız gerekiyormuş, bu virüs herkese bulaşabilir. Bugün bize yarın size olabiliyor. Herkesin dikkatli olmasını istiyorum” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN