Üç sağlıkçı daha koronavirüse yenildi

Üç sağlıkçı daha koronavirüse yenildi

Koronavirüs salgını nedeniyle bugün İzmir, Kahramanmaraş ve Sivas'ta 3 sağlık çalışanı daha hayatını kaybetti.

Koronavirüs nedeniyle bugün 3 sağlık çalışanı daha hayatını kaybetti.

İzmir'in Urla ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Cengiz Çil, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. İzmir’in Urla ilçesinde 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Cengiz Çil'in yaşamını yitirdiğini İzmir Tabip Odası duyurdu. Çil'in cenazesi 17 Kasım Salı günü Denizli'nin Acıpayam ilçesinde toprağa verilecek.

"SAĞLIKÇILAR ŞEHİT SAYILSIN"

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü Verem Savaş Dispanseri çalışanı Sururi Coşkun’un Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı şu açıklamalarda bulundu:

"Bir sağlıkçı daha şehit oldu. Kahramanmaraş'ta gönüllü olarak Pandemi Çağrı Merkezinde çalışırken izole olan Sururi Coşkun maalesef Covid-19 dan vefat etmiştir. Sağlıkçımıza Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Çağrımızı yineliyoruz. Sağlıkçılar şehit sayılsın."

Coşkun’un Kahramanmaraş Yenişehir Devlet Hastanesi Müdürü (Eski SSK Kahramanmaraş Hastanesi) olduğu öğrenildi.

"ÖLÜYORUZ, YÖNETEMİYORSUNUZ"

Türk Tabipleri Birliği ise Sivas'ta görev yapan Eczacı Bekir Mutlu’nun Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. TTB, “Ölüyoruz, yönetemiyorsunuz” ifadelerine de yer verdi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

16 Kasım'da açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 3316 yeni hasta tespit edildi, vefat sayısı ise 94 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 11 bin 601'e, toplam hasta sayısı ise 417 bin 954'e yükseldi. Bugünkü ölüm sayısı, 27 Nisan'daki 95'e yaklaştı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN