Sörf eğitmeni Talat Aşıkoğlu koronadan hayatını kaybetti

Sörf eğitmeni Talat Aşıkoğlu koronadan hayatını kaybetti

Ünlü isimlerin sörf eğitmenliğini yapan Talat Aşıkoğlu küresel koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

Bir aydır Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gören 48 yaşındaki sörf eğitmeni ve sporcu Talat Aşıkoğlu, koronavirüse teslim oldu ve hayata gözlerini yumdu.

Çağla Kubat Windsurf Kulübü'nde eğitmenlik yapan Aşıkoğlu'nun ölümü birçok kişiyi derinden üzdü.

Aynı zamanda TYF (Türkiye Yelken Federasyonu) Slalom Komitesi Üyesi de olan Aşıkoğlu bir aydan bu yana Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyordu.

Windsurf 2019 Türkiye Ligi Masterlar Şampiyonu, evli ve bir erkek çocuk babası Aşıkoğlu'nun ölümü yelken dünyasında büyük üzüntüye yol açtı.

Aşıkoğlu'nun ölüm haberini duyan Çağla Kubat hem iş hem de çocukluk arkadaşının ardından şöyle konuştu: "Gençlik anılarımda hep o var, Windsurf kariyerimde kendimi geliştirdiğim yıllarda o hep yanımda, Jimmy ile Windsurf okulumuzu bir spor kulübüne dönüştürme yolculuğumuzun başkahramanı yine o, olimpik sınıf için çalışmalara yine beraber başlamıştık.. Peki ya şimdi onsuz nasıl olacak...bilmiyorum ama tek bildiğim sadece biz değil dokunduğu bir dolu küçük kalp de onu hiç unutmayacak... Windsurf sporuna yaptığı katkılar hep hatırlanacak...huzur içinde uyu benim can dostum..."

sorf-egitmeni-talat-asikoglu-koronadan-hayatini-kaybetti.jpg

Aşıkoğlu'ın hayata veda edişini büyük üzüntü ile öğrendiğini belirten Tan Sağtürk de mesajında, "Ahh Talat. Benim sırdaş dostum. Çok erkendi henüz. Bizi bırakıp gittin. Melek yüzlü arkadaşım. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Didem Şarman ise "Talat Aşıkoglu'nu kaybetmenin derin üzüntüsünü içindeyim. Covid 19 yok diyenlere! Gencecik bir insanı kaybettik. Kaybettik derken bile inanamıyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN