Koronavirüs tedbirlerini hiçe saydılar: Fenomenlerden skandal parti!

Koronavirüs tedbirlerini hiçe saydılar: Fenomenlerden skandal parti!

Sosyal medya fenomenlerinin, corona virüsü salgını riskinin had safhaya çıktığı günlerde bir araya gelerek yaptıkları ev partisi tepki topladı. Partide, ünlü şarkıcı Murat Başaran'ın gitar çalıp şarkı söylediği görüldü.

Koronavirüs (covid-19) salgınına rağmen ev partilerinin ardı arkası kesilmiyor. İstanbul'da ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu grup yine bir araya gelerek parti düzenledi.

Salgın hastalık nedeniyle maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılar yapılırken, sosyal medya fenomenleri tüm uyarıları hiçe sayarak parti yaptı. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı maske takan kimsenin olmadığı partideki eğlence sosyal medya hesaplarında binlerce takipçi ile paylaşıldı.

ÜNLÜ İSİMLERİN VURDUMDUYMAZLIĞI TEPKİ ÇEKTİ

1,2 milyon takipçisi bulunan Nilay Toprak da katıldığı ev partisini sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşılan görüntülerde yaklaşık 20 kişinin bir ev partisinde bir araya geldiği görüldü.

Partide şarkıcı Murat Başaran gitar çalıp şarkı söyledi. Salgına rağmen vurdumduymazlık sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN