Babasını koronadan kaybeden İkbal Gürpınar virüse yakalandı

Babasını koronadan kaybeden İkbal Gürpınar virüse yakalandı

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar Kovid-19'a yakalandı. Geçtiğimiz haftalarda babasını da koronavirüsten kaybeden İkbal Gürpınar'ın sağlık durumuna ilişkin oğlundan açıklama geldi.

Koronavirüse yakalanan ve yoğun bakıma alınan İkbal Gürpınar'ın sağlık durumuna ilişkin annesinin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan oğlu Alper, annesinin yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirterek dua beklediklerini söyledi.

İKBAL GÜRPINAR'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

İkbal Gürpınar'ın sosyal medya hesabı üzerinden konuyla alakalı bir gönderi paylaşan oğlu Alper, annesinin sayfasından yazdığını belirterek, şu an için yoğun bakımda tedavi gördüğünü ve dua beklediklerini vurguladı.

ekran-resmi-2020-11-01-12-32-49.png

İKBAL GÜRPINAR'IN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN OĞLUNDAN YENİ AÇIKLAMA

İkbal Gürpınar'ın oğlu Alper Gürpınar, annesinin sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama daha yaptı. Annesi İkbal Gürpınar'ın sağlık durumunun daha iyiye gittiğini söyleyen Alper Gürpınar, önlem için yoğun bakım tedavisinin devam ettiğini vurgulayarak, teşekkür etti.

Alper Gürpınar, 'Oğlu Alper Gürpınar olarak, annemin sayfasından siz sevenlerini bilgilendirmek istedim. Annem İkbal Gürpınar’ın durumu daha iyiye gitmektedir. Önlem amacıyla yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederiz.' açıklamasında bulundu.

ekran-resmi-2020-11-01-12-32-58.png

BABASINI KOVİD-19'DAN KAYBETTİ

İkbal Gürpınar, geçtiğimiz haftalarda babası Murtaza Dönmez'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hastalığından dolayı kaybetmişti.

Gürpınar, yaptığı açıklamada babası Murtaza Dönmez'in hayatını kaybettiğini belirterek, emanetini bırakıp gittiğini açıklamıştı. Gürpınar, 'İnnalillah ve inna ileyhi raciun... Mekanı cennet olsun, Rabbim taksiratını affetsin. Hastalara şifa versin... Ne olur dikkat edin. Ne olur dikkat edin. Bu hastalığın şakası yok' ifadelerini paylaşmıştı.

İKBAL GÜRPINAR KİMDİR?

Televizyon sunucusu İkbal Gürpınar, 1969'da Kırıkkale'de doğdu. Okul içerisinde açılan sınavı kazanarak spikerliğe başlayan İkbal Gürpınar, bunların yanında kurslara katılarak makrome eğitimi aldı.

1994-1995 senelerinde TRT'de '25.Saat' adındaki programla televizyon kariyerine adım atan İkbal Gürpınar, arkasından Ortadoğu Amme İdaresi'nde ithalat ihracat elemanı sertifika programını bitirdi. Kısa bir süre restoran zincirleri kuran bir firmada Halkla İlişkiler ve Franchising müdürlüğü yapan İkbal Gürpınar, TRT Gap'ta çeşitli programlar sundu.

1998-2000 yıllarında TRT'de çalışıp, bir hastanede halkla ilişkiler müdüreliği de yapan İkbal Gürpınar, 2006'da ise Kanal D'de 'İkbal'le Yaşama Dair' adındaki programı sundu. Samanyolu TV'den aldığı teklifi değerlendirerek yeniden çalışmaya başlayan İkbal Gürpınar, 'Mutluluk Oyunu', 'Kimse Yok Mu?' ve 'Yüzük Taşı' adındaki programların sunuculuğunu yaptı.

Ardından Kanal 7'de yayınlanan 'Hayatın İçinden' adındaki programı sunan İkbal Gürpınar, 'Kimse Yok mu?' ile beraber TRT'de 'Gün Başlıyor' programını sundu. Yaşadıklarını, deneyimlerini ve izlenimlerini 3 kitapta yazan İkbal Gürpınar'ın şiir albümleri ve şarkıları bulunuyor.

Çocuklar için masallar da yazan İkbal Gürpınar, Filiz Sabuncu'nun iki masalının da yer aldığı 'İkbal'den Masallar' çocuklar tarafından çok beğenildi.

3 kez evlenen İkbal Gürpınar'ın 2 çocuğu bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN