Süleyman Soylu ve eşi koronavirüse yakalandı

Süleyman Soylu ve eşi koronavirüse yakalandı

İçişleri Bakanı Soylu, eşi, kızı ve kendisinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını, tedavilerine hastanede devam edildiğini açıkladı.

Elazığ'da yaşanan depremin ardından bölgeye giderek, yardımları bizzat koordine eden Soylu, depremzedelerle içiçe bir görüntü vermişti. İzmir'de dün yaşanan 6,9'luk depreminin ardından, Soylu'nun bölgeye gitmemesi üzerine, sosyal medyada pek çok kişi "Süleyman Soylu nerede?" sorusunu sormuştu. 

Ankara'da artan koronavirüs salgını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da buldu. Süleyman Soylu eşi ve kızının koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Tedavi altına alınan Soylu'nun karantinaya alındığı ifade edildi. Haberde, Soylu'nun, yakınlarına "Çok gitmek istiyorum ancak hastalığım nedeniyle gidemiyorum" dediği aktarıldı. 

SOYLU TWİTTER HESABINDAN DUYURDU

Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Düne kadar evde sürdürdüğümüz tedavimiz, doktorların tavsiyesi ile hastanede devam etmektedir" dedi. "Düne göre biraz daha iyiyiz" diyen Soylu, İmzir'deki depremde hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.

TWITTER HESABINDAN İZMİRLİLER'E SESLENMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6,9 büyüklüğünde deprem meydana gelen İzmir'deki vatandaşlardan araç kullanmamalarını, yolları müdahale ekiplerine bırakmalarını istemişti.  

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetmişti:

"İzmir'deki vatandaşlarımızdan ricamız, lütfen araçlarınızı kullanmayınız. Çadır, battaniye, seyyar mutfak, hastane, her türlü imkanımız mevcut, ekiplerimiz işlerinin başında. Tek ihtiyacımız yol. Lütfen yolları, müdahale ekiplerimize bırakınız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN