Eskişehir'de 2 mahalle karantina altına alındı

Eskişehir'de 2 mahalle karantina altına alındı

Eskişehir'de koronavirüs (corona virüs) tedbirleri kapsamında 2 mahalleye giriş-çıkışlar yasaklandı. Afyonkarahisar ile Isparta'da da karantina kararları verildi.

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinin Kayakent Mahallesi ile merkez Tepebaşı ilçesine bağlı Muttalip Mahallesi'nde, Kovid-19 tedbirleri kapsamında İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından bazı önlemler alındı.

İKİNCİ EMRE KADAR YASAKLANDI

Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak bakkal, manav ve fırın gibi işletmelerin dışında umuma açık olan her türlü kahvehane, kafe, internet kafe gibi işletmelerin ikinci bir emre kadar kapatılmasına karar verildi.

Polis ve jandarma ekipleri, uygulama noktaları oluşturarak mahallelere giriş ve çıkışları sınırlandırdı. 

11 BİNA İÇİN KARANTİNA KARARI

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde de koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 11 binada karantina uygulaması başlatıldı.

ISPARTA'DA BİR KÖY KARANTİNA ALTINA ALINDI

Isparta'nın Gelendost ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir köy karantina altına alındı.

Kaymakamlık'tan alınan bilgilere göre, ilçeye bağlı Balcı köyünde Kovid-19 vakaları ve temaslı kişilerin sayısında artış tespit edildi.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla köyde 14 gün süreyle karantina uygulanmasına karar verdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN