Oyuncu Irmak Ünal koronaya yakalandı: Boğuşuyorum

Oyuncu Irmak Ünal koronaya yakalandı: Boğuşuyorum

Ünlü oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal da koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medyadan duyuran Ünal, yaşadıklarını şöyle özetledi: Gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok sert geçiyor, perişan oldum.

Ünlü oyuncu Irmak Ünal, sosyal medya hesabından Kovid-19'a yakalandığını duyurdu.

"HATAYA KURBAN GİTTİM"

"Gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok sert geçiyor, perişan oldum. Çevremizdeki insanlar için dikkatli olmak zorundayız" diyen Ünal "Hataya kurban gittim" dedi.

"Kimsenin seyahati beni ilgilendirmiyor ama seyahat sonrası karantinanız beni ilgilendiriyor" diyen Ünal, 3 gündür ilacının kendisine ulaşmadığını söyledi.

"SOSYALLEŞTİĞİM ZAMANLARDA ÇOK DİKKATLİYDİM"

4 gündür koronavirüsle boğuştuğunu belirten Ünal şunları kaydetti: "'Boğuşuyorum’ diyorum çünkü gerçek bir boğuşma geçirdim. Çok şükür bugün kendimi iyi hissediyorum. Bütün yazı çok dikkatli geçirdim, Bodrum’da tam bir izolasyon temposunda yaşadım. Doğru beslenme ile bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya çalıştım. Sosyalleştiğim zamanlarda çok dikkatliydim.

Maalesef okulların açılmasıyla İstanbul’a gelme kararı aldım ve aynı hafta bir arkadaşımdan bu hastalığı yakaladım. Herkes farklı geçiriyor. Ancak uluslararası uçuş yapan insanların 14 gün karantinada bulunması gerekiyor.

"ÇOK SAĞLIKLI OLMAMA RAĞMEN YENİK DÜŞTÜM"

Ben bu tarz bir hataya kurban gittim. Bunu bilseydim o kişiyle vakit geçirmezdim. Çünkü ben kendimce kurallarım var. Annem ve üvey babam kronik hasta çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Kimsenin seyahati beni ilgilendirmiyor ama seyahat sonrası karantinanız beni ilgilendiriyor."

Ünal şöyle devam etti: "Çok sert geçiyor, perişan oldum. Çevremizdeki insanlar için dikkatli olmak zorundayız. Çok sağlıklı olmama rağmen benim vücudumda yenik düştü. Lütfen kapalı alanlarda da maske takın" dedi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

28 Ekim akşamı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de son 24 saatte 2 bin 305 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu.

Son 24 saatte 77 kişi Kovid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi, 1662 kişi iyileşti. Böylece Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 319 bin 181'e yükseldi.

Hasta sayısı 368 bin 513, vefat sayısı 10 bin 27, ağır hasta sayısı 1836, aktif hasta sayısı 39 bin 305 oldu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN