Acı haberi TTB duyurdu: 3 doktor koronavirüse yenik düştü

Acı haberi TTB duyurdu: 3 doktor koronavirüse yenik düştü

Başhekim yardımcısı Doktor Engin Türkmen, İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Hasan Tepeçınar ve Diş Dokturu Burhan Yürütücü koronavirüse yenik düştü.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), acı haberleri peş peşe verdi. Koronavirüs (Kovid-19) salgınında bir günde üç sağlık çalışanı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İstanbul’da özel bir hastanede Başhekim Yardımcısı olan Dahiliye Uzmanı Doktor Engin Türkmen koronavirüs  nedeniyle hayatını kaybetti.

Türkmen'in bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi olduğu öğrenildi.

DR. HASAN TEPEÇINAR HAYATINI KAYBETTİ

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir tıp merkezinde çalışan iç hastalıkları uzamanı Dr. Hasan Tepeçınar aktif olarak çalıştığı merkezde koronavirüse yakalandı. Tansiyon ve şeker hastası olduğu öğrenilen 52 yaşındaki Tepeçınar, evde tedavi gördüğü esnada fenalaşarak Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Tepeçınar, kılınan cenaze namazı sonrasında Hastane Mahallesi süt fabrikası mezarlığına defnedildi.

DİŞ HEKİMİ BURHAN YÜRÜTÜCÜ DE HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul'da özel bir hastanede görev yapan ve bir süredir koronavirüs tedavisi gören Diş Doktoru Burhan Yürütücü Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN