Son dakika! Bahçeli'den Boğaziçi çağrısı: Muhterem analar evlatlarınıza sahip çıkın

Son dakika! Bahçeli'den Boğaziçi çağrısı: Muhterem analar evlatlarınıza sahip çıkın

Son dakika haberi... Boğaziçi'ndeki protestoları sert bir dille eleştiren MHP lideri Bahçeli'den yeni açıklama geldi: Muhterem analarımız evlatlarınıza siz sahip çıkın, ne Kılıçdaroğlu'nun eline ne de onun bunun keyfine bırakmayın.

Son dakika haberi...Boğaziçi'ndeki protestoları sert bir dille eleştiren MHP lideri Bahçeli'den yeni açıklama geldi. 

"Boğaziçi Üniversitesi'nde terör örgütlerinin yasa dışı eylemlerinde kullanılan, alenen istismar edilen öğrencilerin ailelerine çağrıda bulunuyorum" diyen Bahçeli, annelere çağrı yaptı: "Muhterem analarımız evlatlarınıza siz sahip çıkın, ne Kılıçdaroğlu'nun eline ne de onun bunun keyfine bırakmayın."

01-003.jpg

TWİTTER'DAN BAHÇELİ'YE VETO

Bu arada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun paylaşımlarının ardından Twitter, bu kez MHP lideri Bahçeli'nin Boğaziçi protestoları ile ilgili attığı tweet'i kaldırdı

01-002.jpg

MHP'DEN TWİTTER'A TEPKİ

Twitter'ın Bahçeli hamlesine MHP'den tepki gecikmedi.

MHP Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada "Boğaziçi Üniversitesinin önündeki menfur eyleme karşı gösterdiği tepkiden dolayı MHP lideri Bahçeli'nin bazı paylaşımlarına Twitter kısıtlama getirmiştir. Sayın Bahçeli terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu halde ki bu emniyet tarafından da teyit edilmiştir. Okyanus ötesinden Twitter buna tepki göstermiştir.

Boğaziçi Üniversitesi önünde eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter'ın arkasındaki güçler destek vermiştir. Genel Başkanımızın bazı paylaşımlarına kısıtlama getirilmiştir" ifadeleri kullanıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN