Boğaziçili Şeyma: Haklarımızı dile getirmekten çekinmediğimiz için buradayız

Tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilip serbest kalan Boğaziçili Şeyma Altundal: Nezarethaneye girdiğimde Vatan Emniyet'te bir tabela vardı ‘Haklarınızı biliyor musunuz?’ diye. Haklarımızı bilip onları dile getirmekten çekinmediğimiz için buradayız.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki 'kayyım rektör' protestosunda gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 30 öğrenci serbest bırakıldı.  

Yerde sürüklenerek gözaltına alınan, ters kelepçe takılarak açılan başörtüsünü örtmesine izin verilmediğini açıklayan Şeyma Altundal da serbest bırakılanlar arasındaydı.  

"TEK OTORİTE OLARAK ALLAH'I BİLDİĞİMİZ İÇİN BURADAYIZ"

Adliye çıkışı açıklama yapan Altundal, yaşadıklarını şöyle anlattı: "51 arkadaşımızla beraber hepimiz serbest bırakıldık. Çok mutluyuz umutluyuz. Doğru olduğunu bildiğimiz şeyleri yapmaya söylemeye devam edeceğiz.

Nezarethaneye girdiğimde Vatan Emniyet'te bir tabela vardı ‘Haklarınızı biliyor musunuz?’ diye. Haklarımızı bilip onları dile getirmekten çekinmediğimiz için buradayız. Bir de devlete değil yalnızca Allah’a kul olduğumuz ve tek otorite onu bildiğimiz için buradayız!" 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN