Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi kimdir? ‘No nazar’ tonuyla paylaştı

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi kimdir? ‘No nazar’ tonuyla paylaştı

TV8’in patronu Acun Ilıcalı’yla boşanmasının ardından yaptığı her hareketle gündemi meşgul etmeyi başaran Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Mısırlı bir yatırımcı. İsminin Mohammed Alsaloussi olduğu öğrenilen iş insanı, Şeyma Subaşı ile birliktelik yaşıyor.

Instagram hesabından, ’No nazar! Şeyma’nın peri masalı’ notunu yazarak, yeni sevgilisiyle olan bir fotoğrafını paylaşan Şeyma Subaşı, yeni sevgilisinin yüzünü göstermezken, birlikte çekildikleri romantik bir kareyi takipçileriyle paylaştı. Şeyma Subaşı, günler sonra sevgilisinin yüzünü gösterdi.

ŞEYMA SUBAŞI’NIN YENİ SEVGİLİSİ MOHAMMED ALSALOUSSİ KİMDİR?

Eski sevgilisi DJ Guido Senia’dan ayrıldıktan sonra Miami’den ev alan Şeyma Subaşı’ndan manidar bir paylaşım gelmişti. Acun Ilıcalı, bir önceki gün kendisinden 30 yaş küçük kız arkadaşı Çağla Ayça Altunkaya ile mutlu olduğunu söyleyerek ilan-ı aşk etmesinin ardından Şeyma Subaşı’dan cevap gecikmedi.

seyma-subasinin-sevgilisi-mohammed-alsaloussi-kimdir-no-nazar-tonuyla-paylastiiiiii-1.jpg

Yeni sevgilisi olduğu iddia edilen ve yüzünü göstermediği bir kişiyle romantik bir anlarının yer aldığı fotoğrafı paylaşan Şeyma Subaşı, ’No nazar! Şeyma’nın peri masalı’ notunu düştü.


Şeyma Subaşı'nın sevgilisi merak konusu oldu. Fotoğrafa binlerce yorum yapılırken, Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin kim olduğu gizemini koruyordu...

İtalyan DJ Guido’dan ayrılmasının ardından ismi sürekli aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı'nın katıldığı partilere yeni sevgilisi olduğu ileri sürülen Mohammed Alsaloussi ile beraber gittiği gündemi ne yazık ki meşgul etmişti...

seyma-subasinin-sevgilisi-mohammed-alsaloussi-kimdir-no-nazar-tonuyla-paylasti.jpg

Son fotoğrafın ardından Şeyma Subaşı’nın yeni sevgilisinin Mısırlı yatırımcı Mohammed Alsaloussi olduğu iddia edilmişti...

ŞEYMA SUBAŞI, SEVGİLİSİNİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Uzun zamandır yurt dışında yaşamını sürdüren ve tatil yaptığı fotoğrafları devamlı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile fotoğrafını paylaştı.

Subaşı, kolundaki lüks marka saatiyle dikkat çekti. Şeyma Subaşı'na sevgilisinin hediye ettiği saatin değerinin tam 2 milyon 174 bin Türk lirası olduğu ortaya çıktı.

seyma-subasinin-sevgilisi-kimdir.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN