Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia corona virüs mü? Guido Senia kimdir kaç yaşında ve nereli?

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia corona virüs mü? Guido Senia kimdir kaç yaşında ve nereli?

Corona virüs Türkiye’de magazin dünyasına da giriş yaptı. Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Guido Senia’nın Türkiye’de görüntülenmesi, sosyal medya kullanıcılarını ayağa kaldırmıştı. Peki Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Guido Senia kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Tüm bilgiler karar.com’da…

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, İtalyan sevgilisi Guido Senia ile Türkiye’de görüntülenmişti. İtalya’da etkili olan virüs sebebiyle Guido’nun 14 gün kuralına uymadığı iddia edilmiş, sosyal medya kullanıcılar da bu duruma tepki göstermişti. Peki Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Guido Senia koronavirüslü mü? İşte hayat hikâyesi…

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yeni tip corona virüs (Kovid-19) testinden geçirilen Şeyma Subaşı ile İtalyan sevgilisi Guido Senia, 14 gün evden çıkmama koşuluyla evlerine gönderildi. Konuyla ilgili Şeyma Subaşı da açıklamalarda bulundu.

Yurtdışından ülkeye giriş yaptıktan sona 14 gün evde kalma kuralına uymadığı iddia edilen ve bundan dolayı sosyal medyada büyük tepki çeken Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Guido Senia ile ilgili İçişleri Bakanlığı harekete geçmişti. Ardından Şeyma Subaşı ve Guido Senia, geceyi 13 Mart Cuma gününü Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdi.

ŞEYMA SUBAŞI’NIN SEVGİLİSİ CORONA VİRÜSLÜ MÜ?

Hastanede bir gece kalan Şeyma ve Guido’nun corona virüs test sonuçları ‘negatif’ çıktı. Ardından ikili, 14 gün karantina için evlerine gönderildi.

ŞEYMA SUBAŞI’NDAN AÇIKLAMA

Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı’nın corona virüs salgınını önlemek adına aldığı önlemler dâhilinde bir gece misafir edildiklerini söyleyen Şeyma Subaşı, ülke sağlığı için verilen mücadelede yetkililerin gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

14 GÜN KURALINA UYMADIKLARI GEREKÇESİYLE ELEŞTİRİLMİŞTİ

Şeyma Subaşı ve erkek arkadaşı yurtdışından gelenlere önerilen 14 gün kuralına uymadıkları gerekçesiyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi hâline gelmişti. Subaşı da bir önceki gün yaptığı açıklamasında sevgilisi Guido’nun yaklaşık 1 aydır İtalya’da bulunmadığını ve birlikte Courchevel’de olduklarını söyleyerek, sevgilisinin daha sonra Tel Aviv’e geçtiğini anlattı. 2 hafta orada karantinada kaldıktan sonra testlerinin yapıldığını ve en son Türkiye’ye gelebildiğini aktaran Şeyma Subaşı, sevgilisinin İtalyan pasaportu taşıyor olmasından dolayı aldığı eleştirilerden dert yandı.

GUİDO SENİA KİMDİR?

Dünyanın en iyi DJ'lerinin çalıştığı İspanya İbiza'daki Circoloco DC-10 Kulübü'nde DJ'lik yapan Guido Senia, 1,86 boyunda ve 82 kilodadır.

"Il Tre vivere da morto" adında bir parçaya DJ'lik yapan Guido Senia, bir dönem İtalyan süpermodel Mariacarla Boscono ile aşk yaşadı.

GUİDO SENİA'NIN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN