Boğaziçili Şeyma'dan esprili açıklama

Boğaziçi protestolarında gözaltına alınıp dün geç saatlerde serbest bırakılan öğrencilerden olan Şeyma Altundal, ilk açıklamasında espri yaparak, "Yogacılarla, meditasyoncularla beraber tutuklandık. O kadar laf ettin, beraber tutuklandık" dedi.

Boğaziçi Üniversitesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasıyla başlayan protestolarda yüzlerce gözaltı oldu.

Dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen öğrenciler geç saatlerde serbest bırakıldı. Öğrencileri Çağlayan Adliyesi'nde arkadaşları, aileleri, avukatlar ve destekleyenler yalnız bırakmadı.

Boğaziçi protestoları sırasında gözaltına alınan ve dün serbest bırakılanlar arasında olan Şeyma Altundal, serbest bırakılmasının ardından o sırada canlı yayında olan arkadaşına gelerek, esprili açıklamalarda bulundu. 

Altundal, arkadaşına (Emre) seslenerek, "Emre! Yogacılarla, meditasyoncularla beraber tutuklandık. O kadar laf ettin, beraber tutuklandık" esprili bir açıklama yaptı. Altundal'ın arkadaşı Emre ise "Hepinizi ayrı seviyoruz" diye cevap verdi.

whatsapp-image-2021-02-04-at-14-23-46.jpeg

"DEVLETE DEĞİL ALLAH'A KUL OLDUĞUMUZ İÇİN BURADAYIZ"

Altundal, serbest kalmasına ilişkin yaptığı ilk açıklamada ise şunları demişti: "Haklarımızı bildiğimiz ve dile getirmekten çekinmediğimiz için buradayız. Devlete değil yalnızca Allah’a kul olduğumuz ve tek otorite onu bildiğimiz için buradayız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN