Bakan Akar ve Orgeneral Güler Bağdat'ta

Bakan Akar ve Orgeneral Güler Bağdat'ta

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat'a gitti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile birlikte Irak’a resmi ziyaret gerçekleştiriyor.

Bakanlık'tan yapılan açıklamada, "Savunma Bakanı Cuma Anad ile görüşecek olan Bakan Akar, birçok Iraklı yetkili ile bir araya gelecek. Gün boyu gerçekleşecek görüşmelerde terörle mücadelede işbirliği ele alınacak" ifadelerine yer verildi.

Bakan Akar, Orgeneral Güler ile ilk olarak Irak Savunma Bakanlığına gidecek. Savunma Bakanı Cuma Anad tarafından askeri törenle karşılanacak Akar ve Güler’in, Cumhurbaşkanı Berham Salih, Başbakan Mustafa Kazimi ve İçişleri Bakanı Osman Ganimi ile görüşmeler gerçekleştirmesi planlanıyor.

Görüşmelerde Türkiye ile Irak'ın Sincar'da PKK'ya karşı ortak operasyon yapmasının da gündeme geleceği iddia ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN